Kerstconcert Bel Canto 2018

 Heldens Gemengd Koor Bel Canto heeft passie voor muziek en vooral voor zingen. Waar de meeste mensen nog moeten wennen aan de herfst is het koor al weken, zelfs maandenlang in voorbereiding naar het kerstconcert. Eerste Kerstdag 25 december is het weer zover.

We willen natuurlijk goed beslagen ten ijs komen en de bezoekers trakteren op een verrassende uitvoering. Niet elk jaar dezelfde bekende liedjes, maar iets speciaals waar we flink aan moeten werken. Daar beleven we zelf plezier aan en het geeft ons voldoening een mooi en stemmig concert neer te zetten.

Ook dit jaar is er gekozen voor zowel klassieke als meer eigentijdse muziek. Dit zal het 47ekerstconcert worden voor Bel Canto.                  

Het is telkens weer spannend of we onze stukken voldoende zullen beheersen om ze naar onze wens uit te kunnen voeren en elk jaar slagen we er weer in om het waar te maken. Met geduld en enthousiasme leidt onze dirigent Marcel Kuepers het koor naar een uitvoering waar we trots op kunnen zijn. Met de vaste begeleiding op de vleugel door Ludmila Seroo zijn we verzekerd van een mooi concert.

Het is fijn dat andere muzikanten graag samenwerken met Bel Canto. Met de medewerking van het Heldens Koper Ensemble belooft het een aantrekkelijke muzikale kerstmiddag te worden. 

De H. Lambertuskerk met haar stemmige entourage, is traditiegetrouw de plaats waar velen op eerste kerstdag reikhalzend binnengaan om te genieten van de prachtige koorklanken. Daarna kan kersmis pas echt beginnen.

Om 15.00 uur zal het concert beginnen. Als u genoten heeft kunt u dat door een vrijwillige bijdrage laten blijken.

We verheugen ons op veel toehoorders en wensen allen een mooi kerstconcert!

 

 

« terug naar overzicht